A Méret

Nem Kell Együtt Élni A Kellemetlen Aranyér

Aranyér található, a test hátsó bejárathoz. Ezek az erekre, fontos szerepe van abban, hogy a végbélnyílás ellenőrzési széklet aktivitás. Aranyér gyulladt, duzzadt miatt sok oka lehet, ami miatt nagy fájdalmai voltak. A tippeket ez a cikk segít kezelni aranyér problémák.

Ha problémái vannak aranyér, nagyon fontos, hogy tartsa a végbél környékén olyan tiszta, mint lehetséges. Kell megtisztítani a végbél környékén többször is egy nap. Tisztítás a végbél környékén segít megelőzni a fertőzést. Ha egy fertőzés, ahhoz vezethet, hogy tályogok a végbél környékén.

Használja a jég -, hő -, hogy könnyen kezelni aranyér otthon. Váltakozó jég hő fog zsugorodni az aranyér segíteni, hogy meggyógyuljon. Jég válhat fájdalmas önmagában, hogy hagyja el a túl hosszú, így a cél 5-10 perc múlva a jég. Akkor hőnek körülbelül 20 percig.

Bár lehet, hogy a kísértés, hogy élvezze a forró fürdőt, amikor a szenvedés, a fájdalom, irritáció, aranyér, hogy elkerülje ezt. Maradj meleg víz helyett, de nem hozzá semmilyen termékek a vizet tartalmaznak, színezékek, illatanyagok, vagy illóolajok. Ezek az összetevők hírhedt irritáló az aranyér.

Keres azonnali enyhítésére az aranyér nélkül vásárlás vény nélkül kapható gyógyszer? Ha az aloe vera növény az otthonában vagy a kert, ez a növény ajánlat azonnali enyhülést a fájdalom, duzzanat kapcsolódó aranyér. Csak megtöri a levél, a növény dörzsölje a lé a levél az érintett területen. Csökkenti a gyulladást van egy nyugtató hatása az aranyér.

Hogy maximalizálja a módon, hogy érzi magát a nap folyamán, valamint csökkenti az aranyér, próbálja beépíteni acai bogyók a diéta. Ez a gyümölcs nagyon gazdag antioxidáns, segít lebontani a mérgeket a test. Ez segít az aranyér eltűnni, javítja a közérzetet.

Ha szenved aranyér, tovább fehérje diéta minimum. Fehérje hajlamos arra, hogy megkössük a széklet kemény széklet vezet erőlködés, amikor megy a fürdőszobába. Az erőlködés nem csak segít, mert aranyér, hanem vezet, hogy sok a fájdalom, amikor a wc-t használja. Tartsa a széklet lágy eszik sok gyümölcs, zöldség, valamint rost.

Ha aranyér fontos, hogy a gyakorlat pedig mozogni a nap folyamán. Ha mozgásszegény, folyamatosan ül, ezzel sok felesleges nyomást gyakorol az erek, amely képes lesz aranyér. Ha a munkát ülő, kelj fel gyakran sétálni. Tovább az életmód, aktív megakadályozása, aranyér!

Tartsd magad jól hidratált. Amikor a test elkezd a dehidratált válik, elkezdi reabsorbing víz a széklet. Ez okozhat a széklet, hogy megnehezítse, mert nagy fájdalom, amikor a mosdóban van. Tartsa a kiszáradás sakkban fogyasztása sok vizet, hogy minimalizálja a probléma az életedben.

Forduljon orvoshoz, ha az aranyér túl fájdalmas, vagy nagy. Vannak, biztonságos, egyszerű sebészeti eljárások, gyakran úgy történik, hogy az orvos irodájában, vagy egy rendelőintézet. Kezelések között egy lövés be az aranyér, hogy csökkenti a duzzanatot (visszér), egy gumiszalagot, hogy vágja le a vérkeringés, csökken a hő, hideg, ez a folyékony nitrogén, kisebb műtét (aranyérműtét).

Az egyik kulcsa annak, hogy hagyja abba az aranyér attól, hogy rosszabb, de fáj, hogy abba feszülten. Feszülten általában az az oka, hogy az aranyér probléma, egyszer abba erőlködés, a fájdalom, a bővítés megáll. Próbálj meg lazítani, ha figyelembe a székletürítés, meg kell találni a megkönnyebbülést.

Meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy miközben szenved aranyér, vigyázz magadra, hogy tartsa a végbél környékén, rendkívül tiszta. Az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy megfertőzi az aranyér. Ez ahhoz vezethet, hogy egy bakteriális fertőzés, tályog, a végbél környékén, hogy nem lesz olyan könnyű, hogy felépüljön.

Soha ne erőltesse magát, hogy használja a mosdót. Az egyik fő okai, aranyér erőlködés, amikor megpróbálja ürít, úgyhogy győződjön meg róla, hogy tényleg mennem kell, mielőtt kísérletet. Sétálni egy kicsit, vagy egy kis edzés, a test megadja a vágy, hogy menjen.

Összefoglalva, aranyér található a hátsó bejárathoz. Ezek erekre, hogy létfontosságú, hogy segítsen a végbélnyílás ellenőrzési széklet aktivitás. Mivel sok okok miatt gyulladt, duzzadt, képes nagy fájdalom. Használja a tippeket a fenti cikkben, lehet kezelni aranyér.