Átlag Méret Férfiaknál

Mobil Marketing: Az Új Trend Növekvő Üzleti

Mobil marketing egy erős marketing taktika. Vagy igénybe az üzleti-termelő erő ofmarketing keresztül, mobil eszközök, például a mobiltelefonok? A következő cikk önnek tanácsot a legújabb formája, a marketing, a te dolgod.

A munka az üzenet összetétele. Csak akkor használhatja a 160 karaktert, akkor legyen rövid, de egyértelmű. Rövid darabok, vagy “szöveg beszélni” elfogadható, ha szöveges üzenetek. Az opt-out-üzenetet is tartalmazza, hogy milyen üzenetet is. Mentheti a karakterek így. Lehet kapni valamilyen jó ötletek vannak olyan fordítók.

Egy kulcs tipp mobil marketing kampányok, hogy korlátozza a mennyiség, ajánlatok küldeni a listát. Forgalmazó kínál túl gyakran hígítja a sürgősség érzése lehet, különben képes létrehozni a fejében a felhasználók. Generál egyfajta hiánya ösztönzi a célokat, hogy kihasználják kínál minden alkalommal, amikor ők mutatják be őket.

Rövidítse le az Url-eket, mind a szöveges formában, majd a QR-kódok. A több, fáradtságos az URL-t, a bonyolultabb, az üzenet vagy a QR-kód lesz. Hogy ezek az egyszerűbb emberek számára, hogy hozzáférjen segítségével egy URL rövidítés helyén, az ügyfelek sokkal boldogabb lesz a végeredmény.

Mobil marketing, mint kommunikációs eszköz nem azt jelenti, hogy a profit. Az üzleti nagyon fontos lehet neked, de meg kell emlékezni, hogy az ügyfelek nem viselem jól, ha úgy kezelnek, mint egy pénzeszsák. Használja a mobil kampányt, hogy beszélek velük növeli az értékesítés több, mint promóciók.

Bérel egy tanácsadó. Nem mindenki technológiai hozzáértés, szóval, ha nem vagy hajlandó rá, lehet, hogy az lesz a legjobb, ha bérel valaki, aki elvégzi a piszkos munkát. Meg kell nézni erősen ebbe az ember hátterét biztosítsa, hogy tisztelettudó, szakmai, különösen akkor, ha lesz egy állandó tagja a csapatnak.

Mobil marketing az egyik a személyes módon, hogy tartsa a kapcsolatot az ügyfelekkel. Ez azért fontos tudni, mert szakosodott tartalom közvetlenül az ügyfelek, hogy a kívánt cél. Ez egy marketing technika, amely valójában részvények az ember életmódja.

Amikor létrehozása reklám a mobil web, biztosítania kell, hogy a tartalom kompatibilis többsége különböző mobil böngészők. Ezt fontos figyelembe venni, mert nem akarom, hogy akaratlanul is korlátozhatja az ügyfelek attól, hogy képesek megjeleníteni a tartalmat. Maradjunk az őrnagy telefon gyártók, illetve ellenőrizze, hogy van-e valami korlátozás, hogy a szolgáltatók lehet, hogy a hely.

Rövid, de édes ez, egy fontos kulcsot, amikor vonzó a fogyasztók számára. Meg kell érteni, felszívja az üzenetet, abban a rövid időszakban.

Ne használja a szöveges rövidítések a mobil marketing üzenetet. Míg az elfogadható a személy, aki a kommunikáció, úgy néz ki, szakszerűtlen egy üzlet. Szintén kerülje a csupa nagybetűvel be az üzenetet. A fogyasztók úgy érzik, hogy kiabáltam. Ugyanakkor elfogadható, hogy minden sapkák a cselekvésre.

Dolgozzon ki egy jelenlét, a Foursquare-en, a Google Helyek, mint egy mobil marketinges. Ezeket a hely-alapú oldalak teljesen hatalmas, valóban segít növelni a teljes webes jelenlét. Soha nem hanyagolja el, hogy használja a hely-alapú hálózatok. Csak azért, mert az internet globális, nem jelenti azt, hogy nem is koncentrálni az erőfeszítéseket helyben.

Nézd meg ingyenes mobil alkalmazások körül a weben egy ilyen kínál az ügyfeleknek a mobil marketing kampány. A rendszeres kampány, akkor az ajánlat a dolgok, mint az ingyenes könyveket, fehér papírokat. A mobil világban azonban, hogy az emberek tényleg érdekel, alkalmazások. Találok néhány jó is, hogy ingyenes.

Tovább az anyag tiszta, annak érdekében, hogy tartsa a márka tiszta. Küld ki a nyers, szűretlen anyag, még akkor is, ha úgy gondolja, ez figyelemre méltó, káros lehet a mobil marketing. A dolgok nem kell, hogy valaki felhívni a figyelmet. Csak, hogy méltó legyek valaki időt.

Mobil marketing a legújabb fejlesztése a reklám. Ez a legjobb módja annak, hogy szert előnyre a verseny. Segítségével a tanács a fenti cikk, akkor tegye ezt a kiváló formában marketing használni, a te dolgod.