Erektált Állapot

Az épület A Vállalkozás a Sikeres e-Mail Marketing

Sok ember nem érti a bonyolult létre egy hatékony marketing e-mailben. Ha a vizsgálat e-mail marketing, kiderül, hogy a munka az ön számára, értékelni fogja a nyereséget hozhat az idő múlásával.

Amikor e az ügyfelek, kiváló javaslom, hogy kövesse nyomon az alacsonyabb árak. Például, ha a link egy mondat, amely azt mondja, hogy “Megragad” – ra az e-mail. Ezen túlmenően, a végén ez az e-mail tartalmazhat egy mondat, amely azt mondja, hogy “légy tagja annak érdekében, hogy az alacsonyabb árakat a termékek.”

Ajánlat egy kupont, hogy az ügyfelek, akik iratkozzon fel a marketing e-mail lista. Egy űrlap honlapon, ahol az ügyfelek állítsd be a formában, e-mailben automatikusan új ügyfelek egy kupon, amikor küldje el az űrlapot. Ez arra ösztönzi a vásárlókat, hogy vállalja, hogy lehetővé teszik, hogy küldje el a marketing anyagok, így nem lehet azzal vádolni, hogy küld spam.

Helyezzen be egy linket a feliratkozási űrlap a marketing hírlevelek. Így, ha az ügyfelek előre marketing e-mailek, hogy a barátok, a barátok könnyen feliratkozni a listára is. Használja ezt a stratégiát megkönnyíti az ön számára, hogy építsenek egy nagy listát a potenciális vásárlók, akik megállapodtak abban, hogy megkapja a marketing e-mailek.

Csak küldj e-mailt az emberek, hogy tudod. Küld üzeneteket azoknak, akik nem rendelkeznek semmilyen előzetes kapcsolata a társasággal, vagy a kínálatát, lehet, hogy a látszatot keltheti, hogy az spam. Ez a fajta véletlen e-mailezés, csak mert egy ember a kérdésre, hogy tudják, hogy te vagy a társaság, de valószínűleg az lesz a vége, gondoskodó kevésbé arról, hogy a cég, ha futnak át a jövőben. Ez ahhoz vezethet, hogy dobja az e-mail, amely csak az idődet vesztegeted.

Győződjön meg róla, hogy kap engedélyt ügyfeleknek vagy potenciális ügyfeleknek előtt küldi el az e-maileket. Ha az emberek nem akarják, hogy e-maileket, tudták, hogy mark az e-maileket, mint a spam, vagy akár figyelmen kívül hagyni teljesen. Van még egy esély, hogy az e-mail szolgáltatás jönne ki a rendszer.

Bár nyilvánvalónak kellene lennie, ez elég fontos ahhoz, hogy állami át: Soha nem küld kéretlen e-maileket. Meg kellett volna kifejezett engedélye mindenki küld marketing e-mailek. Ez több, mint akarja, hogy ne sértsük meg őket; a címzett, aki úgy véli, az e-mail spam okozhat bajt a szolgáltatóval.

A könnyebb iratkozz fel az e-mail hírlevél, a további előfizetők lesz. Ha van egy fizikai boltban, kérdezze meg az ügyfelek részére a e-mail címet, amikor egy vásárlás. Ha eladni egy weboldalon, kérje meg őket, a cím, ha készen áll, hogy nézze meg.

Amikor e-költségtérítést, próbáld meg a következő egy ingyenes garancia a termékekre vagy szolgáltatásokra. Lehet beszúrni egy rend az e-mailt, hogy azt mondja nekik, hogy ez a garancia azonnal. A vége P. S. mondani nekik, hogy most kell cselekedni, hogy ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy próbálja ki valamit, amit lehet szeretni.

Nyújtani az ügyfelek számára hasznos tippek, vagy információt az egyes marketing hírlevél. Hiszem, hogy az a hírlevél, mint egy lehetőség annak bizonyítására, hogy a szakértelem terén. Az ügyfelek jobban bízok benned, amikor látják, hogy milyen sokat tud, lesz, valószínűbb, hogy vásárolni termékek, illetve szolgáltatások.

Hogy az e-maileket, gazdag tartalom, meg a helyet a hasznos információt, a velük szemben csak a forgalomba értékesítési információk. Ajánlatot az előfizetők foglalkozik, hogy nem találnak máshol, többek között a fő honlapon. Elősegítik a speciális ajánlatok termékek, illetve szolgáltatások az e-maileket, amelyek kizárólag az e-mail ügyfél. Küldje el üdvözlet az ünnepek, nem csak akkor, amikor akarsz értékesítés őket!

Hogy a legjobb eredményt az e-mail marketing kampány, tesztelje az üzeneteket alaposan, mielőtt elküldöd. Nem csak azt írja ki, hogy egy gyors üzenetet, majd robbanás ki, hogy az előfizető a lista ellenőrzése nélkül gondosan első. Előnézeti hogy különböző e-mail programok, illetve a különböző platformok, hogy győződjön meg róla, ez jelenik meg megfelelően, mindenki számára.

Akkor most már van egy jobb ötletem arról, hogy e-mail marketing segítségével is a helyszínen éri el a célokat, a felállított. Ha használja a tanácsot ezt a cikket, akkor hamarosan egy pozitív hatással van a maga dolga.