Férfi Méretek

Fantasztikus Tippek az Arany, Hogy Egyszerű Megérteni

Csillog a fényben, mint a szőke, szőke haj. Mint egy folyó láva, ez tükrözi a glory of the sun, a csuklóját. Az arany egy hipnotikus nemesfém, amely sok sem elég. Ha szeretné, hogy elkezdheti a kereskedést az arany piacán, az alábbi tippek segítenek, hogy sikerül.

Óvakodj a vételi vagy eladási aranyat minden mobil irodák vagy hideg hívás sürgetése. Ezek a “vállalkozások” – ban létrehozott ideiglenes helyek közé tartozik fogadók, motelek. Azt állítják, hogy az ajánlat azonnali készpénz ezüst, arany, különösen az érmék. Ők élveztem a darabokat, hogy a nyereséget a tisztességtelen, illetve nem jár kártérítés.

Arany rúd nagy beruházások. Jönnek a súlyok, amelyek változnak. Ezek megtalálhatók a mérete olyan kicsi, mint egy fél uncia, vagy olyan nagy, mint négy száz uncia rács. Azonban az igazán nagy rács nagyon nehéz hozzájutni.

Tudnod kell, hogy mit szeretnél eladni. Magasabb karátos egyenlő a magasabb arany sűrűsége több érték. Vásárlók, akik nem rendelkeznek jó hírnévvel lehet, hogy kihasználná az eladók, akik nem tudják, pontosan mit tudnak. Huszonnégy karátos arany szinte tiszta arany, így sokkal többet ér, mint a tizennégy karátos arany.

Mielőtt ténylegesen vásárol egy darab arany ékszerek, bolt a közelben. A drágább ékszer üzletek számol fel a kezét-lábát. Azonban, az ugyanazon ékszer néha megtalálható máshol jóval alacsonyabb áron. Te is mondd el egy ékszerészhez, hogy látta a darabot olcsóbb, de az is előfordulhat, hogy tárgyaljon velük.

Arra, hogy pénzt veszít, ha veszel aranyat. Vásárlás arany befektetés, mint minden beruházások értéke ténylegesen csökken, valamint növeli. Ezért, fontos, hogy győződjön meg arról, hogy nem fektetnek be többet, mint amennyit kényelmesen engedheti meg magának, hogy elveszítse a nemesfém.

Ha eladja az aranyát, rájöttem, hogy az ékszerészek egy másik skála rendszer, mint mások. Például, egy uncia arany súlya 31.1 gramm. Egyes vállalkozások súlya a pennyweight, amely 1.555 gramm. Aztán, hogy megvásárolja a gram, ahelyett, hogy a pennyweight, amely azt eredményezheti, hogy őket underpaying.

Ha eladod arany ékszerek, győződjön meg róla, hogy tudom karátos. Tiszta arany, nagyon puha, így keverve más fémek színű, a tartósság. Az FTC vagy a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság megköveteli, hogy minden eladott AMERIKAI arany ékszerek kell ismertesse az ötvözet van karátos finomságú. Egyetlen karátos egyenlő 1/24 a tiszta arany keresztül tömeg. Például a 14 karátos ékszer 14 alkatrészek arany, 10 rész különböző fémek. Ékszert nem lehet eladni, mint az “arany ékszerek”, ha kevesebb, mint 10 karátos.

Nem eladni az arany az arany buli. Bár ezek a felek szórakoztató, az eladók általában nettó kevesebb, mint 80% – a az értéke az arany is a bulikon. A legtöbb bang for your buck, találni egy megbízható kereskedő, hogy specializálódott, vásárlás, eladás, arany.

Ha ön értékesítési arany ékszerek borított más kövek, soha nem hagyja el az arany kereskedő, anélkül, hogy azok a kövek. Valami kétes kereskedők megpróbálja zsebében azokat a drágaköveket, így tudják eladni őket máshol. Még akkor is, ha nem hiszi, hogy érnek valamit, az a legjobb, hogy őket, mielőtt elmegy.

Olvassa el az általános szerződési feltételeket minden arany mail-szolgálat. Ezek a műveletek általában sok apróbetűs részt, amelyek közül néhány tényleg működik maga ellen, hogy vannak olyan kérdések. Mielőtt választotta ezt az utat, olvasni mindent, amit lehet, így elkerülheti, hogy olyan sok a lehetséges buktatókat, amennyire csak lehetséges.

Ha azt szeretné, hogy fektessenek be az arany, mind értéket, szépséget, akkor nézd meg, tiszta arany ékszerek. Ékszerek tesz egy merész ruhaválasztás amellett, hogy a természeti érték. Finom részletek, kivitelezés, javítja az általános érték egy darab túl a tényleges anyagi értéket.

Ha a vásárlás körül a legjobb ajánlatot az arany ékszerek, kínál, írásban. A legtöbb cég ad neked valamit, írásban, illetve, hogy ajánlatot általában érvényes, hogy nagyon rövid idő alatt. Használhatja az írásbeli ajánlat tárgyalni egy jobb üzlet a következő megálló.

Mindenki szereti viselni arany, de néhány elég bátorsága, hogy a kereskedelem a nyílt piacon. Úgy döntött, ezt a tevékenységet érdemes vállalkozás, illetve ezek a tippek segítenek, hogy a munkát. Előre, tovább tanulás, majd használd a nagy arany piaci ismeretek-hoz-a előny.