Férfi Nemi Szerv Mérete

Tipp A Jó Autó Vásárlási Élmény

Mivel egyesek élvezik a gondolat, hogy pont egy kereskedővel, hogy válasszon egy új jármű, mások meg a folyamat rendkívül ijesztő, stresszes. Annak érdekében, hogy a legjobb élmény lehet, amikor egy autót keres, célszerű, hogy végezzen egy kicsit a korai kutatások a témában. Olvass tovább néhány remek tanácsot.

Mielőtt a lábát a kereskedést, egy kis kutatást az interneten. Ellenőrizze a közelben kereskedés honlapján, valamint rögzíti a fenti ár a járművet szeretne, valamint a bármely különleges ajánlatok lehet kínál. Miután ezt az információt az ön rendelkezésére lesz értékes, ha eljön az ideje, hogy tárgyaljon eladó.

Eladná az autóját magántulajdonban, sokkal inkább, mint a kereskedelmi be az új autót szeretne. Akkor szinte mindig több az autó egy privát eladás, mint keresztül a kereskedelem. Még akkor is, ha a kereskedés a hangja, mint ők, így egy nagy kereskedelmi értéke, akkor valószínűleg több pénzt máshol, hogy a különbség.

Nézd meg online, az ösztönzők az autót szeretne. Sok autóipari gyártó kínál készpénz vissza, vagy speciális finanszírozási járműveiket. A kereskedés nem mindig mondja, hogy ezeket a dolgokat előre. Idő kell, hogy ismerje meg először, így a legjobb ajánlatot miután a bemutatóteremben.

Mindig minden használt autó arra gondolsz, hogy vásárol egy szerelő, hogy bizalom. Ne szedje a kereskedők szó, hogy az autó jó állapotban van. Lehet, hogy csak tulajdonú a kocsi, pár napra vagy vásárolt az árverésen. Tényleg nagyon keveset tudnak a jármű próbál vásárolni.

Ez egy jó ötlet, hogy a sok kutatás autók, mielőtt valaha, hogy egy kereskedésben. Minél többet tudsz arról, hogy egy-egy modell, annál jobban meg lehet ítélni, hogy jó-e neked. Vannak sok online forrásokat, melyek segítségével hasonlítsa össze a különböző márkák, valamint modellek.

Egy jármű történelem jelentés autó vagy komolyan fontolgatja. Minden amire szükséged van, a jármű azonosító száma (VIN). Ez a jelentés tudok mondani az autó baleset, javítás, történelem, valamint, hogy az autó már egy árvíz vagy más katasztrófa. Egyes oldalak lehetővé teszi, hogy fizet egy hónapos előfizetést, ami hasznos lehet, ha lesz húzva a jelentések több járművek.

Nézd meg, hogy mennyi a javítás egy autó ára a vásárlás előtt. Képesnek kell lennie arra, hogy tisztességes ötlet, hogy milyen típusú költségeket meg kell fizetni a javítást. Ez pedig nem csak az, amikor ez a garancia. Mi történik akkor, ha teljes árat fizetni egy gyújtótekercs? Különböző autókat költség különböző összegeket, így megtudja.

Ha vásárolni új vagy használt jármű, győződjön meg arról, hogy nem úszhatják meg, hogy az a tény, hogy mennyi pénz van az ember. Csak arról akarok beszélni, amit gondolod, akkor tedd le annak tekintetében, hogy a szerződési ár, amely a jármű tárgyalt.

Tudj meg mindent arról, hogy engedményeket. Vagy egy készpénz-visszatérítést, alacsony hitel kamatláb vagy a kereskedő saját maguk lesz a visszatérítést készpénzben. Az a gyártó, aki ajánlatok ezek az engedmények, nem a kereskedést. Ez csak akkor lesz elérhető autók állnak rendelkezésre a sok, persze.

Finanszírozás gyakran olcsóbb, ha az intézmény más, mint a kereskedés magukat. Az árak ajánlat nem jó, de néha nyitva kölcsön pénzt, amikor a hitel rossz, olyan, mint egy bank. Nézd meg a finanszírozási lehetőségek pedig találja ki, hogy mennyi lesz jóváhagyott mielőtt a megközelítés a sok.

Új autó vásárlás elemet tartalmaz izgalom, de ez is jellemzi, idegesség, bizonytalanság. Hódító a kétség, a folyamat megteremtésében egyszerűen igényel némi oktatás, a tudás. Ha szerencsénk van, a fenti tanácsokat, úgy érzed magad, felkészült, magabiztos, a következő látogatás a autókereskedés.