Here Normális Mérete

Néhány A Legjobb Alvási Apnoe Tippek

Gyakran ébresztő után, 8 óra alvás, olyan álmos? Ha ez megtörtént többször, akkor lehet, hogy szenved, hogy valami ismert, mint alvási apnoe, anélkül, hogy tudnánk! Ha ez igaz, akkor a legjobb amit tehetünk, olvassa el ezt a cikket az információkat.

Az egyik módja, hogy javítsa az alvási apnoe, hogy lefogy felesleges, hogy vannak nála. Hogy a túlsúlyos vagy elhízott helyek nyomást a nyak, amely tömöríti a légcsövét, mint aludni. Veszíteni csak 25 kiló lehet, hogy a különbség a tünetek, illetve elvesztése elég súlyt megszünteti a betegség teljesen.

Egy vizsgálatra rendszeresen törvény alapján az orvos javaslatait. Emellett a túlsúly, lehet, hogy szenved, egészségügyi problémák, mint a szívbetegség, illetve magas vérnyomás, ami nagyban növeli az esélyt a szenved alvási apnoe. Még problémák a vércukorszint lehet, hogy alszik egy nyomorúságos élmény apnoe betegségben szenvedők.

Tényleg az kell, hogy ne a legjobb, hogy lefogy, ha alvási apnoe. Azok, akik alvási apnoe általában a nyak kerülete 17 cm vagy több. Ez a túlsúly, a torok körül hatására a légutak összeomlás könnyebben alvás közben. Csökkenti a súlyt, még tíz kilót lehet jótékony hatása az alvási apnoe.

Az orvosok gyakran javasolják, hogy az alvási apnoe betegek fontolja meg a kezelés egy CPAP – Folyamatos Pozitív Légúti Védelem – maszk gép. A készülék elküldi a levegő egy tömlő segítségével egy maszkot az orrod. A cél az, hogy segítsen megőrizni a légutak nyitva tehát normálisan lélegzik, ahogy alszol. Míg a gép kezdetben úgy tűnik, egy kicsit idegen, kellemetlen, sok a betegek gyorsan alkalmazkodni találni, hogy egyre többet pihentető alvás következtében.

Ha már diagnosztizált alvási apnoe, elengedhetetlen, hogy hagyja abba a dohányzást azonnal. Az emberek dohányoznak, 3-szor nagyobb valószínűséggel szenvednek alvási apnoe, mint a nem dohányosok, vagy azok, akik a dohányzásról. Sok csodálatos program, amely segíthet a leszokásban.

Alvási apnoe egy súlyos állapot, hogy javítható a fogyás, ha ön túlsúlyos. Veszíteni körülbelül 25 kiló drámaian javítja ezt a feltételt. Néhány ember számára, hogy megoldja a problémát, mások számára lehet, hogy csak segítsen javítani a tüneteket tapasztal. Próbálj meg enni egészséges, győződjön meg arról, hogy elég gyakorlat minden egyes nap.

Ha keres módja, hogy megakadályozzák alvási apnoe, próbálja ki alszik a maga oldalán, mint vissza alvás lehetővé teszi, hogy a gravitáció átvenni. Ez okozza a nyelv, illetve más, a lágy szövetek a torkát, hogy dobja el, amely elzárhatja a légutat. Próbáld meg, hogy egy teniszlabda, a nyak, a pizsama, hogy gátolják a rolling rá a vissza. Talán még a cucc egy párnát a tenisz labdák, éket, hogy a hátad mögött.

Kerülje a valamilyen drogot vagy alkoholt, ha azt tapasztalja, bármilyen alvási apnoe. Drog, alkohol lassítja le a légúti rendszer, amely arról ismert, hogy lehet az egyik oka az alvási apnoe. Ha küzd ezzel a problémával, próbálkozzon egy kis szakmai segítséget, hogy legyőzzük ezeket a szenvedély.

Kezdj el játszani fúvós hangszerek. A zene élvezhető, segít erősíteni az izmokat, hogy használja, hogy ellenőrizzék a légzés. Képzési ezeket az izmokat erősíteni fogja őket, de lehet, hogy segít, hogy ellenőrizzék őket alvás közben, így csökkenti az alvási apnoe tünetei.

Ha alvási apnoe használja, CPAP, amikor alszol, ne hanyagolja el a szűrők. Lehet egyszerű, hogy elfelejti, de meg kell, hogy ellenőrizze, hogy a készülék működik, a maximális hatékonyság érdekében. Mossa meg a többször használatos szűrő legalább minden héten, majd cserélje ki a fehér pollen szűrő, legalább egyszer egy hónapban.

Tájékoztatja a légitársaság, hogy lesz egy CPAP készülék, ha kívánom, hogy egy hosszú repülőút. Sok légitársaságok elhelyezésére, fog helyet foglalni egy olyan területen, amely elég hely, ahol lehet helyesen használni a gépet. Ha repülni egy külföldi fuvarozó, győződjön meg róla, hogy a csomag egy adaptert.

Egy gyors tipp próbálok jobb alvás az alvás csak a te oldaladon, nem pedig a hátán. Ha mással lefeküdni, kérd meg őket, hogy finoman forgassa át minden alkalommal, amikor látom, hogy a hátán. Ez segít, hogy tartsa a légáramlás, több ellenőrzött.

Elkerülése érdekében semmit, hogy lehet, hogy az alvási apnoe rosszabb, különösen nagy magasságokban. Alszik egy nagy magasság, ie. repülőgépek ténylegesen, hogy a tünetek rosszabb, mint az oxigén-veszteséget növeli. Ha kell utazni, ellenőrizze, hogy beszéljen orvosával arról, hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, alvási apnoe.

Amikor te alszol, ezen felül feküdt az oldalán, ez is hasznos kellék a fejét. Ezt meg lehet tenni segítségével egy párnát, vagy akár egy különleges párna célja az emberek, akik szenvednek a apnoe. Különleges ék párna a tökéletes forma ezt a funkciót.

Ha az alvási apnoe súlyosabb, úgy kér a SZÓVAL, kell-e külön hálóhelyiség. A feltétel nem kellene megfosztani őket aludni is, de a legtöbb partnerek az alvási apnoe betegségben szenvedők panaszkodnak gyakori szövődmények miatt álmatlanság. Gondolni, hogy külön alszunk előnyös lehet valakit érdekel.

Most, hogy tudom, alvási apnoe lehet elemezni a helyzetet, hogy ha ez történik veled. Az alábbi hasznos tippeket, akkor viszont egy szörnyű éjszakát egy nagy, nyugodt pihenést. Ne feledje, hogy igénybe venni a segítségét a szeretteit, ha foglalkozunk ezzel a kérdéssel.