Kicsi A Farkam

Szeretné Megismerni A Zene Letöltések? Olvassa el

Még mindig azt hiszed, hogy a zene csak hallgattam a rádióban? Vagy csatolni kell a régi technikát? A fiatalabb generáció, a család azt javasolta, hogy megtanulják, hogyan kell letölteni zenét? Nem számít az oka, meg lehet tanulni, hogyan érhető el az összes kedvenc zene online. Itt van, hogy:

Ha keres egy olcsó módja annak, hogy töltse le a zenét, próbáljon ki egy ingyenes szolgáltatás, ahelyett, hogy a letöltés. Szolgáltatás, mint a Pandora, vagy Naplopó majd zenét hallgatni, bármilyen eszközről. Nem kell tárolni a fájlokat a telefon vagy tabletta; hallgasd meg őket streaming az interneten.

Egy jó tipp, hogy gondolni, amikor keres, hogy töltse le a zene teljesen biztos, hogy a letöltés a jobb változata, amit akarsz. Érdemes valami egyedi, talán a rádió változata egy dalt. Nehéz lehet, hogy ellenőrizze le, hogy pontosan mit akar.

Egy jó tipp, ha a letöltés zene, hogy megnézze hasonló művészek az itunes-on. A legtöbb idő, az itunes megmutatja, hogy egy tucat hasonló dalokat, művészek a jobb, amikor jelöljön ki egy dalt a könyvtár. Ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezzék az új zene.

Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy a zenét akarsz letölteni illeszkedik a havi költségvetés, fontolja meg a helyszínen, hogy a díjak előfizetési díj, ahelyett, hogy a díjat minden letölthető. Tud költségvetés a pontos összeget szeretné tölteni a letöltések minden hónapban tudja, hogy nem megy át az összeget.

Mindig van egy vírusirtó program, ha le zenét rendszeresen. Egy víruskereső program fogja beolvasni a fájlt, mielőtt le, hogy tudd, hogy a vírus van egy vírus, vagy nem. Ha egy vírus valahogy kerül a merevlemezre, majd a víruskereső program képes semlegesíteni, majd távolítsa el a vírust.

Ha megvásárolja a zenét az iTunes-on keresztül fizetni az extra pénzt az iTunes Match ($25 / év). Ez a zene szolgáltatás hozzáférést biztosít az egész könyvtárat a web – nem csak a dal, amit nemrég vettem. az iTunes Match úgy néz ki, hogy mind a dalokat, majd a mérkőzések őket egy felhő verzió. Ez egy kiváló módja, hogy növelje a felhőalapú zenetár.

A letöltés előtt minden zene egy új helyszínen, győződjön meg róla, hogy olvassa el a vélemények, hogy a helyszínen, hogy ne töltsön le egy vírus. Olvasd el a vélemények, hogy beszélni malware vagy vírus. Ha vannak olyan vélemények, jelezve, hogy a honlap rosszindulatú fájlokat, meg kell kerülni. Még akkor is, ha nincsenek rossz kritikák, még mindig meg kell legyen óvatos.

Ha egy album, több dalokat, hogy tetszik, lehet, hogy az egész album. Függetlenül attól, eladó, gyakran több drága egyetlen dal, mint egy teljes albumot. Ez a módszer is ad egy kis plusz dalokat minta. Előfordulhat az is, hogy örül, hogy kapott egy lehetőséget, de más kedvenc zeneszámok.

Ha a letöltés, kérdezd meg bármelyik másik tagja a családnak, hogy ne az Internet segítségével néhány perc alatt. Ez felgyorsítja a folyamatot. Indítsa újra a számítógépet, majd leállt minden más eszköz, hogy növelje a letöltési sebesség.

Ha a terv letöltése zene gyakran, győződjön meg róla, hogy a gyors Internet kapcsolat. Lassú kapcsolatok, mint a telefonos ne kezelje letöltése zenei fájlok. Nem jó, hogy hozzáférést tonna jogi zene letöltések, amikor sok időbe telik, csak hogy letölt egy pár.

Mint látható, a zeneszámok letöltése lehet elég egyszerű. Szánj időt, hogy vizsgálja felül az egyes ezeket a javaslatokat. Akkor, elkezdi letölteni a kedvenc zenekarok. Meg fog lepődni, hogy milyen egyszerű, de izgalmas, tényleg. Olvassa vissza erre az oldalra, ha kell. Nincs idő, akkor egy szakértő!