Mekkora Az Ideális Férfi Méret

Haza Jelzáloghitel Tippek, Hogy Igazán Tudni Kell

Miközben mindenki úgy véli, lakásvásárlás valamikor az élet, hogy részletekben is fizetni, úgy tűnik félelmetesnek. Sőt, vannak, akik annyira aggódnak a helyzet, hogy továbbra is inkább a lakbért. Építeni a bizalmat, ha elolvassa ezt a cikket, tanulás jelzálog.

Értem a hitel pontszám, illetve, hogy milyen hatással lesz az esélye, hogy egy jelzáloghitel. A legtöbb hitelezők szükség van egy bizonyos hitel szinten, ha esik, vagy egy keményebb az időt, hogy egy jelzálog hitel, elfogadható árak. Egy jó ötlet, hogy próbálja javítani a hitel alkalmazása előtt jelzálog hitel.

Mielőtt megpróbálja biztosítani a hitel, meg kell venni az ideje, hogy nézd át a hitel-jelentés, valamint a ügyelve arra, hogy a pénzügyi helyzet tökéletes rend. Hitel követelmények nőnek szigorúbb minden évben, lehet, hogy ki kell dolgozni a pontszám alkalmazása előtt a jelzálog.

Tudva, hogy a hitel pontszám fontos, mielőtt megpróbálja megszerezni a jelzálog. A jobb, a hitel történelem, pontszám, annál könnyebb lesz az ön számára, hogy egy jelzálog. Vizsgálja meg a hitel jelentések hibákért, hogy lehet, hogy szükségtelenül csökkenti a pontszámot. A valóság az, hogy ahhoz, hogy egy jelzáloghitel, a hitel pontszám kell a 620-as, vagy magasabb.

Előfordulhat, hogy add meg a lakástulajdonosok, biztosítási költségek a jelzálog-fizetés. Egyik előnye, hogy ez hatástalanítva kell, hogy a két kifizetések. Ahelyett, hogy fizet a jelzálog -, valamint a biztosítási bill, tudod befizetni a számlákat egy fizetés. Ha szeretné, hogy megszilárdítsa a számlákat, ez egy jó ötlet.

Győződjön meg róla, hogy hasonlítsa össze a különböző távú lehetőségek állnak rendelkezésre, a haza jelzálog. Lehet választani a lehetőségek száma, beleértve a 10, 15, illetve 30 év lehetőségeket. A kulcs az, hogy meghatározzák, mi az utolsó ára a hazai lesz, miután minden egyes kifejezés lenne, ott-e vagy sem lesz képes fizetni a jelzálog minden hónapban a leginkább megfizethető lehetőség.

A hitelezők nézd meg az adósság-bevétel arány megállapítása érdekében, ha a jogosult a kölcsönt. Ha a teljes tartozás egy bizonyos százaléka a jövedelem, lehet, hogy baj, minősített hitel. Ezért csökkentik az adósságot fizet ki a hitelkártyát, amennyit csak lehet.

Nem vonatkozik az új hitel nem törölheti meglévő hitelkártya a hat hónapos alkalmazása előtt a jelzáloghitel. Jelzálog brókerek keres következetesség. Bármikor alkalmazni hitel, a hitel-jelentés. Kerülje a töltés egy nagy összeg ez idő alatt minden fizetési időben.

Az egyes hitelezők hanyagolja el, hogy értesítse hitelinformációs cégek fizetett ki negatív egyenlege. Mivel a hitel pontszám megakadályozzák megszerzése jelzálogkölcsön, ellenőrizze, hogy az összes információt a jelentés pontos. Előfordulhat, hogy javítsa a pontszám, ha frissíti az információt a jelentésben.

Soha ne írj alá semmit anélkül, hogy előbb egy ügyvédet. A jog nem teszi teljes mértékben megvéd a ravasz gyakorlat, hogy sok bankok hajlandóak részt venni. Hogy egy ügyvéd a saját oldaladon is menteni ezer dollár, esetleg a pénzügyi jövődet. Biztos, hogy a jó tanácsot, mielőtt folytatnánk.

Meg kell tanulni, amennyit csak tudsz arról, hogy milyen típusú jelzálog szüksége lesz. Sok típusok állnak rendelkezésre. Ha jól tanítani őket, akkor egy könnyebb a dolga, hogy a döntést közöttük. Megbeszéljük a lehetőségeket a hitelező.

Győződj meg róla, hogy a papírokat annak érdekében, mielőtt a látogató a jelzálog-hitelező hivatal a találkozót. Míg a logika azt jelzi, hogy minden, amire szükséged van bizonyíték azonosító, illetve jövedelem, valójában akarnak, hogy mindent vonatkozó, hogy a pénzügyek megy vissza egy ideig. Minden hitelező más, kérdezze meg előre, jól felkészült.

Amíg a folyamat kezd egy jelzálog hitel, nem vonatkozik minden új hitelkártya. Minden alkalommal, amikor a hitel megnéztem teszi a jel a hitel pontszám. Túl sok ilyen, akkor nehéz lesz az neked, ha a hitelt már egy kicsit megkérdőjelezhető.

Az ötletek ebben a cikkben nem tanította meg neked a legjobb gyakorlat, amikor a jelzáloghitelt. Nincs rá okod, hogy szakadjon a folyamat most, hogy tudod, hogyan kell a munkát elvégezni. Szánjon rá időt, hogy kihasználja minden tippet, majd kapcsolja be a jelzálog utazás egy pozitív eredmény.