Nagy A Farkam

Szeretem Az Ingatlan Vásárlás

Vásárol ingatlant lehet egy rémálom, hogy az emberek, különösen, ha tájékozatlan. Van tonna terminológia, beszélgetés, meggyőzés, nem beszélve a stressztől, miközben türelmesen vár, amíg az ajánlatok tekinthető. Ez a cikk kínál számos tipp, hogy jó üzlet a haza mindig is szerettem volna.

Tudni, hogy mennyit kell költeni egy új otthonba, egy ingatlanügynök adni becsült értéke a jelenlegi otthonában. Azt is meg kell látogatni egy bankba, majd megtudja, milyen hitel, vagy más finanszírozási formák kaphat új otthont.

Ha komolyan lakásvásárlás, alapos vizsgálata a lakóhely, illetve az alapon magad. Bár szeretne egy professzionális, nézni is, bízz az ösztöneidben. Lehet, hogy meglepett, hogy mi rábukkansz. Győződjön meg róla, hogy kérdezze meg az eladótól, mint sok mindent, amennyire csak lehetséges.

Ha már arról álmodtak, hogy egy nyaralás itthon, most van itt az idő a vásárlásra. A hazai árak zuhantak népszerű üdülőhelyek, mint Florida, Las Vegas, California, kamatok. Kockázatosnak hangzik, az biztos, de ahogy mondtam, meg kell tölteni a pénzt; könnyen bérbe a második házban, amíg nem használja. Ez határozottan egy vevő van a piacon.

Ne habozzon, hogy egy ajánlatot, egy haza, hogy érdekel. Ha a második hiszem, magad arról, hogy mennyire kínál otthon, lehet, hogy hiányzik az otthon, amire vágysz. Ha az ajánlat túl alacsony, sok esetben az eladó az ajánlat egy ár, hogy kényelmesebb.

Az Ingatlanos előfordulhat, hogy az ön számára egy lista. Sok Ingatlanforgalmazók van checkoff listák, amelyek tartalmazzák az összes lépéseket az otthoni vásárlás, beleértve, hogy megtalálja a tökéletes házat jelzálog eljárások. A lista segít megszervezni mindent, mielőtt te menj előre, hogy győződjön meg arról, hogy mindent.

Ha vásárol ingatlant, ellenőrizni kell, hogy ki az a típus, vízvezeték, így készüljön fel a javítások az úton. Sok a műanyag csövek során leggyakrabban használt a korai 80-as, nagyon törékeny, de nem sikerült annyi év után használja. Ha ez a vízvezeték még a ház, akkor te leszel az, aki itt a javítási számlát.

Vásárol egy társasház, vagy családi otthon van egy jelentős különbség. Társasházak közös falak, közös területek, amelyek közös tulajdonában a társasház tulajdonosok a közösségben. Családi házak, nem kell ezt a terhet, ha tetszik tulajdonos a tulajdon egyedül, hogy saját döntéseket, ne vegyél társasház.

Ha a vásárló haza, tedd le legalább húsz százaléka a ház eladási ára, mint az előleget. Ha kevesebb, mint ez az összeg, akkor általában kell vásárolni a magán jelzálog-biztosítás (PMI). Ez a díj mintegy fél százalék, ami körülbelül 1000 $évente egy $200,000 ház.

Nem építeni egy uszoda -, vagy vásárolni egy házat, egy – gondolkodás nélkül, a megnövekedett biztosítási költségek fog hozni. Tény, hogy a balesetek történnek medencével, valamint a biztosító társaságok is tisztában van. Ha két, egyébként azonos lakások képest, a költségek nézd meg a medence jelentősen nagyobb lesz a – 10%, vagy több, mint a nélkül.

Ha új otthont keresni, győződjön meg róla, van elég hely a szekrényben a tételek. Nem csak ez a fontos, a család dolgait, az is fontos, hogy a potenciális vásárlók kell úgy dönt, hogy eladja a haza, a jövőben. Gardróbszobák egy pozitív bónusz!

A finanszírozási annak érdekében, mielőtt az ajánlatot egy rövid eladó haza. A hitelezők akarom látni, hogy nem lesz képes befejezni a dolog. Ha előzetesen jóváhagyott, előleg, s készen áll, hogy közel van, amikor szükséges, akkor előnyben részesítik a kínálat több, mint mások.

Egy vásárlás helyzet viszont nagyon rossz, ha hagyja, hogy a szeme nagyobb, hogy a pénztárca. Ha nincs elég pénzem, hogy megvegyem, hogy “Álom Otthon” fontos, hogy megértsük ezt a tényt, valamint tartózkodni attól, hogy a hitel nem engedheti meg magának, hogy fizessen.

Ha tervezi, hogy vásárol egy kisajátított ingatlan a bíróságon aukció, számos ingatlan-befektetők csalódottak az a tény, hogy nem tudnak túra a haza, előre tegye meg ajánlatát. Ugyanakkor egy hasznos tipp az ilyen leendő vásárlók, hogy látogasson el az ingatlan, peek az ablakon keresztül, majd próbálja meg beszélgetni másokkal, akik élnek a környéken, annak érdekében, hogy érezzék, az ingatlan állapotát. Így lehetséges, hogy készüljön fel az összeget, a javítás, illetve rehabilitációs otthon valószínűleg szükség.

Ahogy azt a kezdete a cikk, vásárol ingatlant lehet egy óriási gond, azok számára, akik tudatlan a témában. Ha arról tájékoztatta arról, hogy a vásárlási folyamat során, akkor minimálisra kérdések merülnek fel. Következő a tanácsokat ez a cikk segít csökkenteni a stressz, hogy vásárol egy új haza.