Nem A Méret A Lényeg

Erős, Kereskedelmi Ingatlan Tipp, Hogy Különbséget

A világ kereskedelmi ingatlan van valami, amit szeretnél, hogy a megközelítés világos fejű, rendkívül jól tájékozott. Megkezdése előtt a vállalkozás a kereskedelmi, ingatlan-beruházás, figyelni, hogy az értékes tanácsokat találtam az alábbi cikket.

Ha egy vevő, vagy eladó, fontos, hogy tárgyalni. Maga érdekeit tartja szem előtt állsz ki magadért, függetlenül attól, hogy ki van a másik oldalon a táblázat. Tárgyalni egy korrekt ár helyett elfogadja az egyik, hogy túl magas vagy túl alacsony.

Ha eladás, kereskedelmi ingatlan, hangsúlyozzák, hogy az épület használható, különböző célokra. Bár lehet, hogy ez egy célt szolgáltak, győződjön meg arról, hogy a leendő vásárlók látod, milyen könnyen át lehet alakítani egy másik használni. Így egy szélesebb skálájának, akik érdeklődnek a tulajdon; ha látják magukat, ők nagyobb valószínűséggel vásárolnak.

Ha úgy döntött, hogy legyen egy háziúr, csatlakozzon az egyesület a földesurak a helyi területen. Miután az extra támogatás rendkívül hasznos lehet. A dolgok valószínűleg nem fog elromlani, a kiadó ingatlanok, illetve ha mégis, akkor kell tanácsot, a források fordulni.

Ha bérbe ad egy ingatlant, légy felkészülve arra, hogy üresedés. Hogy megüresedik, az egyik a tulajdonságok lehet kerülni egy csomó pénzt. Ha van egy üresedés, próbálja meg, hogy töltse ki, amilyen gyorsan csak lehetséges. Mindig emlékezni, hogy lehet, hogy egy kis pénzt félretenni, ha egy üresedés, mert akkor valószínűleg tapasztalat egy bizonyos ideig.

Határozza meg a finanszírozási módszerek, mielőtt még kezdeni. Csak kár, hogy megtalálja a tökéletes szállás, csak meg, hogy a bind, amikor eljön az ideje, hogy fizetni. Állapítsa meg, valamint jogosult a hitelező, mielőtt elkezdi keresni a megfelelő ingatlant, így van, a pénzügyek meg, ha eljön az ideje.

Kell a méréseket magát, hogy győződjön meg arról, hogy a bérbeadó őszinte négyzetméter. Ha úgy találja, hogy nem, akkor használhatja minden információt meg kell próbálni tárgyalni egy új üzlet.

Ha ez az első alkalom, kereskedelmi ingatlan vevő, előfordulhat, hogy meg szeretne adni egy újonnan engedélyezett kereskedelmi ingatlan iroda, ügyvéd, vagy a hitelező egy próbát. Add több, tapasztalt emberek, a terepen. Azokkal a már tapasztalt ezen a területen is magabiztosabb leszel a beszerzési kereskedelmi ingatlan.

A hitelesítő bármely személy, aki egy vizsgálat egy ingatlant akar vásárolni. Több, mint néhány ember dolgozik a hitelesítés nélkül a kártevő-eltávolító, valamint rovar területeken, így különösen bizonyos, hogy kérjen igazolást a tanúsítási tőlük. Felülvizsgálata hitelesítő segít megelőzni fő kérdések után, hogy a vásárlás.

Arra törekszünk, hogy tartsa a kereskedelmi ingatlanok foglalt mindenkor, ha úgy dönt, hogy bérelni őket, hogy a bérlők. Ha van egységek, amelyek lakatlanok, akkor nem csak pénzt veszít hiánya miatt a bérleti díjat, hanem a fenntartás, a tér. Ha több, mint egy üres ingatlan, gondold át, miért, hogy lehet, fontolja meg, mit lehet vezetni a bérlők el.

Néhány perc lehet minden kell ahhoz, hogy megtanulják a tippeket a fenti szöveg, de sokkal tovább tartott, hogy használják a kereskedelmi ingatlan kapcsolatban. Ne feledd, el megközelítés minden üzlet, annyi figyelem, mint lehetséges, soha nem hagyja abba a tanulást az ingatlan piacon.