Nők Véleménye A Méretről

Felejthetetlen Tanácsot, Javítja A Memóriát-Visszatartás

Amikor egy érzékeny téma, mint a memória, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy tudom, minden, amit tudni kell róla. Gyakorolni jó módszerek felé egy finomra hangolt, memória, kemény idők, de mennyi információt, hogy tudja, hogy tud segíteni, akkor nézd meg ezt a cikket, hogy mit lehet tanulni.

Javítja a memóriát, győződjön meg arról, hogy koncentrálj, amit tanul. Zavaró tényezők, mint például a televízió vagy a hangos zene, lehet, hogy nehéz megjegyezni a tárgyhoz. Aktívan részt vett az információkat, így nagyobb a valószínűsége, hogy emlékszik, pedig benne marad hosszabb ideig.

Védi a sejtek fontos, hogy tartani az agy egészséges, aktív. Ételek, amelyek gazdagok antioxidánsok, mint az áfonya, eper, egyéb gyümölcsöt, zöldséget kapsz egy láb fel, ügyelve, hogy az agyad. Ezek az antioxidánsok nem csak, hogy az agy működik, az optimális állapot, segíthetnek abban is, lassítja az öregedési folyamatot.

Egy jó módja annak, hogy visszaemlékezni, hogy ismétli őket hangosan. Végül, ez az információ lesz ágyazva a fejét, ha azt hallod, újra meg újra. Például, ha kell, hogy tiszta a szoba, szombaton tartsa mondom hangosan.

Mivel ismétlés érvényesíti memória, ismételje meg a fontos információkat, mint az elme azonnal meghallgatása után, vagy a tanulás. Ez a név egy új ügyfél, vagy házassági évforduló, amelyet próbálunk információt, hogy friss maradjon a fejedben. Nem csak ez segít emlékezni a fontos részleteket, de ez is egy nagyon hasznos gyakorlat a memória általános.

A memorizálás könnyebb segítségével emlékeztető eszközök. A legegyszerűbb az társítani egy vizuális kép a szót, vagy nevet kell emlékezni. Az élet olyan, mint, élénk képek kapcsolódnak nehéz memorizálni, vagy nem érti a fogalmakat tud segíteni, hogy gyorsítsák fel a tanulási folyamat jelentősen. Hiszem, hogy a képek a mindennapi életben, hogy a folyamat egyszerűbb, gyorsabb.

Itt egy meglepő tény a kapcsolat memória, alkohol mérsékelt fogyasztása valóban javítja a memóriát, valamint megakadályozza, hogy az Alzheimer-kór! Tanulmányok kimutatták, hogy a mérsékelt ivás (meghatározott ivott két pohár bort, vagy kevesebb / nap) javítja a kognitív funkció, összességében segíti a ivók pontszámot, jobb memória tesztet.

A következő alkalommal, amikor a memória nem, hogy emlékezzen arra, hogy hol helyezte el valamit, biztos, hogy emlékezni. Próbálj meg emlékezni, ahol utolsó helyezett valamit, hogy milyen régen is volt. Mostantól próbálja tartani a tételeket ugyanazon a helyen, hogy ne felejtsük el, hogy hol vannak.

Az utóbbi időben, már megint baj van a memória? Talán ez azért van, mert vannak alvási problémák. Meglepő, hogy a rossz alvás árthat a memória-folyamatokban. Ha gondjai vannak aludni, vagy ha kialvatlan bármely más okból, lehet, hogy ez okozza az emlékezet. Ha alszik a probléma folytatódik, forduljon orvoshoz, hogy segítsen enyhíteni a helyzetet.

Tanulmányok kimutatták, hogy az Omega-3, illetve más táplálék kiegészítők talált hal növelheti a memória, illetve agyi sejtek fejlődését. Ez az oka annak, hogy egy gazdag étrend hal meg a termékek tarkított Omega-3 javíthatja a képességeit érvelés, emlékszem. Ellenőrizze, hogy a diéta megfelel az általános agy egészségére, majd próbálja meg, hogy nem hagyja figyelmen kívül a hal a menü.

Egy nagyszerű módja annak, hogy javítja a memóriát, az a rugalmasság, hogy olvassa el a sokféle könyvet. Olvassa el regényeket minden korok, helyek, valamint történeteket, önsegítő könyvek, szépirodalmi könyvek, meg amit még találunk. A különböző típusú információk az adja meg az agy egy edzés.

Nem töm információkat, mielőtt egy vizsga vagy egy teszt. Emlékezni fog, jobb, ha tanulni rendszeresen. Javíthatja a memóriát, azáltal, hogy ez a munka rendszeresen, akkor emlékszem, valami sokkal könnyebben, ha minden nap összpontosítás helyett néhány órára csak.

Az a helyzet, mint valami emlék, hogy azt akarod, hogy mindig keresi az új információ, amely segít megőrizni a memória. Tesztelje a memória azzal, hogy lásd, mennyire emlékszel ezt a cikket. Ne feledd, maradj pozitív, mindent ki kell dolgozniuk.