Óriás Péniszek

Tippek A Hatékony növényvédelem

Sok fajta kúszik, mászik, csúszik a kártevők. Senki sem akarja őket az otthonukban, vagy akár közelében, saját otthonában. Sok választási növényvédelmi termékek a piacon, de olyan sok ötletet arról, hogy hogyan védekezhet a nem kívánt látogatókat. Használja a tippeket ez a cikk, hogy tartsa a gonosz kártevők el.

Hogy az egerek a haza lehet egy igazi kapcsolja ki, nem is beszélve az általuk betegségek. Annak érdekében, hogy kiirtani az egerek egy család-barát módon, használjon eldobható egérfogót. A sort az egérfogó a mogyoróvajat, hogy vonzza az egerek. Miután az egér bekapja a csalit, az egérfogó kell összecsapódnak, majd biztonságosan dobja ki.

Rendszeresen vizsgálja meg a vízvezeték otthon, hogy ne hagyja nyomát a víz, például alatt a cserépben, használja a növényeket, vagy a konyhapulton. Páratartalom vezethet, hogy egy gomba fertőzés, szivárog nyújt pest a víz kellett, hogy túlélje.

Győződjön meg arról, hogy minden egyes éjszaka, az ételek, a mosogatóvizet, vagy legalább mossa az élelmiszer le a tányérokat a mosogatóba. Az utolsó dolog, amit akarok, itt hagyja az ételt, a mosogató, amely táptalaja a rovarok számára, hogy eljöhettem.

Tiszta bármilyen nagy forgalmú élelmiszer területeken minden egyes nap. Még egy pár morzsa minden nap oda vezethet, hogy egy ünnep a kártevők idővel. A legjobb akkor, hogy a megközelítés a tisztítás nem csak egyszer egy héten, de naponta ezeken a területeken. Még csak öt perc vezet, hogy egy tisztább, terület, kevesebb a potenciális kártevők.

Spray fehér ecet azokon a területeken, ahol láttam egy Hangya nyomok. Ez a savas anyag segít, hogy törölje a feromonok, hogy a hangyák használni, irányítani egy másik étel. Ez a megoldás nem fog megszabadulni a hangya probléma a saját, de őket sakkban tartani, amíg alkalmazni növényvédő szerek vagy más intézkedéseket is.

Ha azt veszi észre, százlábúak a házban, van egy másik pesti probléma, hogy lehet, hogy nem is tudom. Százlábúak préda más rovarok; szóval, ha látom őket a haza, van egy másik kártevő fertőzésének. Sok termék áll rendelkezésre, hogy segítsen megszabadulni a haza ezeket a bosszantó kártevők.

Nem zárja ki a háziállatok, mint forrásból a pest problémák. Fürdesd meg őket rendszeresen, hogy vigyázzon a látogatók fogunk egy taxit kívülről. Ezen kívül, tudom, hogy a pet-kaja, víz vonzza a hangyák néha. Eltakarítania, tálak rendszeresen. Továbbá győződjön meg róla, hogy bolt állateledel zárt csomagolásban.

Tartani a hazai tiszta. Sok kártevők lehet tartani a haza néhány egyszerű tisztítás. Megszünteti élelmiszer-források által mosogatás azonnal, miközben a szemetet, üres a számlálók tiszta. Megszünteti a rendetlenség is megszünteti a potenciális rejtekhely a kártevők. Tiszta otthon barátságtalan kártevők, hogy megakadályozza őket abban, hogy a probléma az első helyen.

Ha azt szeretné, hogy csökkentik a pókok a haza, győződjön meg róla, hogy tiszta a rendetlenséget a ház körül, mint egy halom könyv, illetve újságok. A pókok vonzza ezeket a dolgokat, lehet, hogy szövedék körül őket, így a legjobb, amit tehetsz, hogy megszüntesse azokat az első helyen.

Az egyik módja, hogy megszabaduljon a kártevők egy olcsó, hatékony módon, hogy pour fekete bors bármely terület, hogy azt hiszed, lehet, hogy a kártevők. Ez segíteni fog, mivel ez nem egy kellemes illat, a kártevők, menjen máshová, ahol bors jelen van.

Csökkenti a szúnyogok pedig a Nyugat-Nílusi Vírust hordoz, cserélje ki a vizet a madárfürdőt teljesen minden harmadik nap. Fontos, hogy ugyanezt bármilyen állt a víz, legyen az egy vödör, gyerekmedence, vagy egyéb víz csapda. Ne hagyd vízben, a külső vagy annak biztosítására, nem szúnyogok fajta.

A szúnyogok lehet egy igazi kellemetlenséget a meleg nyári hónapokban, néha úgy tűnik, hogy harap is, ha rovarriasztó használt. Egy jó tipp, hogy használja a népszerű szájvíz, mint egy szúnyogriasztó spray. Fújd be a ruházat, valamint az a terület, ahol meg lehet tölteni az időt. Ez egy non-kémiai formája visszataszító, hogy nagyon hatékony.

Ha van dolgunk, egy nagyobb lény, mint egy egér, fontoljuk meg, főtt vissza, vagy még mogyoróvaj a csapdába. Hagyd, hogy a mogyoróvaj a száraz, kicsit megkeményedik, majd csatlakoztassa a szalonnát úgy, hogy húzza meg a ravaszt, csapda az egér a csapdában.

Koncentrálj udvaron karbantartás tartani rágcsálók sakkban. Egy barátságtalan környezet, ezek az állatok. Pusztítsd el az összes gyomok, valamint bármely más típusú összetapadt fel a bokrok között, ahol a rágcsálók lehet abban. Lenyírja a füvet rendszeresen, vegyél egy kukát, aminek fedele is van, hogy a zár szorosan. Csinálja ezeket a dolgokat, arra fogja ösztönözni, hogy a rágcsálók bajt máshol.

Sok kártevők hordozzák a betegséget, úgyhogy lehet veszélyt az egészségre, a család. Ez a cikk feltéve, néhány értékes információt, hogy megakadályozza a kártevők, a betörő a haza szabadtéri élettér. A választott módszer függ a típusú kártevők szeretné, hogy megszüntesse vagy taszítják, attól is függ majd az adott körülmények között.