Pénisznövelés Fórum

Használja Ezeket a Tippeket, Hogy Segítsen a Nyilvános Beszéd

Egyre felett, a félelem a nyilvános beszéd tényleg nem olyan nehéz, mint gondolnád. Egyre némi oktatás néhány hatékony stratégiák tényleg csak annyit kell tennie. Tovább böngészte a bekezdés alatti, hamarosan látni fogja, hogy milyen könnyen lehet mozgatni mások a szavak.

Gyakorlat mély légző gyakorlatok, ha a típus, aki már alig várja, mikor beszél a nyilvánosság előtt. Egy pár mély levegőt, majd exhaling teljesen, mielőtt elkezdi a beszéd segít abban, hogy az idegek ellenőrzés alatt. Először is, belégzés, majd tartsa 5 másodpercig. Majd lassan fújd ki 5 másodpercig. Ismételje ezt meg hat alkalommal, hogy őrizze meg a nyugalmát.

Gyakorlat teszi a mestert, ami segít a mester, hogy mi a terve közvetíteni. A gyakorlatban a beszéd egy tükröt, hogy lásd, mit tudsz te jobbat is. De gyakorlás előtt, a barátok, a család a legjobb módja annak, mert tudnak adni építő jellegű tanácsot.

Akkor nyersz, a közönség fölött, ha hozzá egy kis humor a beszéd. Nincs semmi baj trowing egy-két poént, s mosolyt csalni a közönség arcára. Azonban ne vidd túlzásba a viccek, mivel a közönség nem veszi komolyan.

Kerülje a fészkelődsz, amikor a beszélő közönség előtt. Játszik a hajaddal, rágja a körmét, illetve más, hasonló viselkedés szolgál, hogy elterelje a közönséget is hallja, amit mond. Ahelyett, hogy eszébe jutott az üzenet, talán emlékeznek, hogy folyamatosan elsimította a haját. Ha nehéznek találja, hogy ne fészkelődjön, kulcsolja össze a kezét maga előtt, vagy mögött, vagy tegye őket a szónoki emelvény.

Akár új, a nyilvános beszéd, vagy valamit csináltál több tucatszor, videókat a pro hasznos lehet. Azok megtekintése lehetővé teszi, hogy mi a szakértők azt mondani, hogy vegyenek részt a közönség. Ezután próbálja meg ezeket a technikákat, mikor adja meg a következő beszédet.

Amikor kértem szót, egy esküvőn, lehet, hogy a kísértés, hogy megpróbál valami vicces szóhasználat, vagy kigúnyolni a résztvevők. Akkor is, ha a szándék jó, ez lehet bántó. Jobb, ha beszél egy barátságos, segítőkész, támogató, ahogy ez a fontos esemény.

Ne próbálja lenyűgözni a közönséget segítségével túlságosan bonyolult szókincs. Néhány ember ezt, mert azt akarják, hogy megmutassák, mennyire okosak. Az egyetlen dolog, ami ezt megteszi, az megzavarja egy csomó ember, mivel fogalmam sincs, hogy mit akarsz mondani.

Ha egy számítógépes program, hogy jelen képeket, információkat, győződjön meg róla, hogy tudod, hogy hogyan működik. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy a hulladék az idő, amikor meg kell beszélni a sok számítógép firkálgatok. A gyakorlatban a beszéd, illetve a vizuális segédeszközök bemutatása alaposan.

Képzeld el a beszédet a nagy nap előtt. Elképzelni, hogy a közönség reagál a beszéd. Elképzelte a taps, valamint az érdekelt közönség növelheti a bizalmat, mielőtt az általában a beszéd.

Biztos, hogy jó szemmel a kapcsolatot a közönséggel. Ha tényleg készen tudom, hogy a beszéd nos, ez könnyű lesz. Nézz körül a szobában, egy nyugodt úton. A szemkontaktust, majd csatlakoztassa egyének itt-ott az egész közönség. Ily módon az emberek érezni fogják, hogy tényleg azok kezelésében.

Ismeri a közönség, szabó, hogy a megjegyzések őket. Ha beszélnek a gyerekek, akkor egy másik üzenetet, a stílus, mint ha beszél, hogy egy csoport vezetői. Csinál egy kis kutatást a csoport vagy kezelése segíthet egy megfelelő üzenetet, majd stílus a beszéd.

Amikor a szemembe, a közönség, ne hagyd ki a szemed, tánc körül túl sok. A szemkontaktust egy személy, míg befejezi a mondatot. Lehet részt a közönség, jobb ez így. Azt is, hogy a pontokat úgy tűnik, látványosabb, ha közvetlen, hogy egy egyén.

Ragadd meg a közönség-egy érdekes tény vagy statisztika. Kerülje a hosszú üdvözlet, vagy túlzott köszönöm a személy, aki bevezette. Ugrani, meg kézbesíteni az anyag bizalommal, meggyőződés. Ez fogja a közönség figyelmét, hogy egy kiváló, emlékezetes, maradandó benyomást.

Tényleg van remény azok számára, akik már régóta éreztem, hogy képtelen beszélni mások előtt. Alkalmazásával néhány szilárd tippek, trükkök, a fent leírt, nincs ok arra, hogy bármely félénk lélek nem tud átalakulni egy meggyőző szónok. Kezdje el még ma, az eredmények pedig biztosan meghökkent.