Xtra Size Funciona

Keresi, Hogy Biztosítsa A Haza? Olvassa El Ezeket A Gondolatokat.

Hogy van-e gyermekek a haza, értékes tulajdonát, vagy nem él egy magas a bűnözés, home security gyakran a legfontosabb. Védi a háztartási azáltal, hogy elővigyázatossági lépéseket, ahelyett, hogy megbánta egy betolakodó jön később. Olvassa el a tippeket ez a cikk, hogy a haza biztonságosabb.

Mindig a zárakat, ha veszel egy új haza. Azt nem tudhatjuk, hogy hány ember lehet, hogy van kulcsa a házhoz. Egy jó lakatos, ki lehet cserélni a zárat, hogy néhány példányban a gombot. Ha veszít, kulcsok, győződjön meg róla, hogy erre is.

A védelem, amely kívül kapcsolási hasznos lehet egyre nagyobb a biztonság. A jelenlegi árak réz, tolvajok cél könnyen elérhető, réz vezetékek, különösen légkondicionáló egységek. Az is fontos, hogy biztonságos, majd fedő kábelezés, hogy megakadályozzák a behatolók a vágási vonalakat, tápegységek, hogy riasztó rendszerek.

Légy tudatában annak, hogy mi is beszélt, hogy a környéken. Minél többet tud az ember közelében él, a több, biztos lehet benne, hogy a haza teljes biztonságot. Lehet, hogy itt valami furcsa a verebek. De azon túl, hogy az új szomszéd, a barátok, hogy a kiváló őrei tartása, hogy a tulajdon biztonságos!

Tartsa a windows zárva. Úgy tűnik, hogy egy nyilvánvaló lépés, azonban sokan egyszerűen felejtse el ellenőrizni a zárakat a windows. A tolvajok mindig keresi a legegyszerűbb módja a haza, ajtók, ablakok között az első bejárat pontot ellenőrizni. Ez magában foglalja árnyékolt ablakok is, mint képernyők pop le könnyen.

Kérdezd meg a szomszéd, hogy vigyázzon a haza, a mail, ha elutazik egy hétre, vagy még több. Betörők néha majd ellenőrizze, hogy az e-mail vagy újságok állnak fel a feljárón. Ha a szomszéd megkapja ezeket előre, úgy néz ki, mint ha haza.

Után jelentős (azaz drága) vásárol, nem kell kiírni a csomagolás előtt, ha a következő ütemezett szemét fel néhány nap múlva. Miután ezek a dobozok kívül a ház ad rablók a kísértésnek, hogy kirabolják a házat.

Csökkenti az esélye, hogy egy betörés éjszaka, győződjön meg róla, hogy megfelelő világítás. Betörők próbálja meg használni a sötétség, mint egy fedő, hogy elkerüljék a lebukást. Kültéri világítás lehet, hogy úgy nézzen ki, mint itthon, s lehet is, hogy nehezebb a behatolók kell settenkedni láthatatlan. Ha kirándulni, próbáld ki, hogy egy időzítő beállítása, hogy a világítás gyere, menjünk le egyes alkalommal, hogy nehezebb legyen őket elmondani, otthon vagy-e vagy sem.

Forgalomba mozgásérzékelő lámpa körül a kívül a házban lehet egy nagyszerű módja annak, hogy megakadályozzák a csavargókat. Ezek a fények maradj le, kivéve, ha valami vagy valaki belép az udvarra, majd világítanak, amely lehetővé teszi, hogy lásd, ki van ott. A bűnözők inkább dolgozik a sötétben, tehát ez lehet egy hatékony otthoni biztonsági stratégia használata.

Ha megy nyaralni, ne változtassa meg az üzenetrögzítő mondom mindenkinek, hogy te vagy távol. Betörők hívja ezt a számot látja, hogy nyitva a szezonban a ház. Tartsa a rendszeres üzenetet, majd tanácsolom, barátok, családtagok, hogy hívja fel a mobilját, ha távol van.

Ha a tervezett időpontot tagja a biztonsági cég a ház, kérje meg, hogy mutassa meg a papírjait első. Betörő kreatív, gyakran jelentenek, mint a biztonságiaktól, hogy bejussunk. A behatolók is álcázzák magukat home security képviselőit, hogy vizsgálja meg a jelenlegi biztonsági rendszer. Legyen nagyon óvatos, kit engedsz be az otthonába.

Ha ön tudja, hogy lesz otthon egy darabig, kapcsolja be a hangerőt a telefon le a lehető legalacsonyabb. Ha egy betörő az, hogy őrizzék a házat, csöng a telefon lehet, hogy csak a megerősítés vagy tudnia kell, hogy nem vagy ott.

Úgy bérbeadását egy biztonsági cég kínál egy kis extra. Sok cég a mai ajánlat kulcsnélküli bejegyzés eszközök az otthon, a módját, hogy figyelemmel kíséri a hazafelé az okostelefon, még megfigyelő berendezés, így meg lehet nézni a haza. Ezeket a szolgáltatásokat biztosíthat önnek további nyugalmat, érdemes megvizsgálni.

A legegyszerűbb módja annak, hogy tartsa a haza biztonságos, hogy zárja be az ajtókat, ablakokat. Ez úgy tűnhet, mint a józan ész, de sokan elhagyják az ajtókat, ablakokat nyitva. Néha egy csaló fogja ellopni, mert egy alkalom adódik, ha az ajtó nyitva van, akkor teljes hozzáférést a haza értékeit.

A külső ajtók kellett volna a zsanérok belseje felé nézzen. Zsanérok könnyen törik, ha hozzáférése őket, tehát ez azt jelenti, hogy belül kell lennie a haza, így rajtunk kívül senki sem lehet őket. Beletelhet egy kis erőfeszítést, de megéri.

Ahelyett, abban a reményben, hogy semmi rossz nem fog történni, hogy te, vagy a családod, várom, hogy a legrosszabb pedig megakadályozza, hogy a kezdetektől fogva. Ezt a cikket kellett volna pár ötletem, de most fel kell, hogy kövesse végig. Alkalmazni ezeket a tippeket, hogy az életed egy biztonságosabb, nagyobb biztonságban haza.