Xtrasize Resultados

A Legfontosabb Szempontok A Kutya Képzés

Képzés a kutya egy intergral része, amely egy jó otthon. Azt is teszi, egy boldogabb tulajdonos, mert az a kutya, boldog. Ez a cikk segíthet az előnyeit képzés a kutya.

Kutya tulajdonosok kell tanulni hallgatni, a háziállatok. Ha egy kutya jelzi, hogy kényelmetlen a helyzet, mint egy kutya, ez nem jó, hogy tolja neki, hogy tovább akar menni. Egy lépést hátra, majd újra kell értékelni a helyzetet, vagy gyere vissza egy későbbi időpontban.

Próbáljon meg sétálni a kutyákat cipő, mielőtt kritizálni őket. A frusztráció lehet, hogy jöjjön gyorsan, ha a kutya nem veszi fel a képzés alapvető dolgok gyorsan. Ne add fel! Váltás a dolgokat a gondolkodás, mint egy kutya. A megértés a perspektíva segítségével szimpátiát a helyzetét.

Ha a képzés a kutya alapozta meg a vezető szerepet, nem lenne káros, hogy hagyta, hogy a kutya nyalja meg az arcon. Ez közös viselkedés a kutyák, mikor foglalkozik az Alfa a csomag. Nem gátolják ez a jelenség, mivel ez képes összezavarni az állat, majd keverd össze a szerepet, mert nem történt meg a megfelelő választ, hogy ez a szolgai magatartás.

Használja az irányítást, amikor jutalmazni a jó viselkedést során kutya képzés. Ha a kutya megfelelően követi a parancsokat, akkor biztosan ad jutalmat. Lehet, hogy jól érzem magam, de nem akarom, hogy a pup érzem, túl izgatott. Törvény nyugodtan várom, nyugalmat, majd a megfelelő jutalom a kutya.

Ha próbál, hogy a vonat a kutyát, hogy kövesse egy parancs, ismétlés gombot. A gyakorlatban a parancs többször is egy nap, de biztos, hogy felajánlják a kutya dicséret, egy élvezet, amikor ő sikeresen követi a parancsot. Ismétlés biztosítja, hogy a kutya ne feledje, majd kövesse a parancsot a jövőben.

Ha van egy kutya, ami az őrületbe kerget a ugat, az első lépés, hogy megállítsd az ugató, hogy meghatározza az oka. Például, egy területi kéreg 2-kor minden nap, lehet köze van a postás érkezése. Ha tudod, hogy az oka a ugat, feltartóztathatja, segít kezelni a problémát.

A kutyák általában jól reagálnak a fizikai jutalmat, amikor is képzett. Szinte minden kutya rendkívül nagy szeretni. Ez teszi őket válaszol nagyon jól, hogy jutalmazza, mint a hasát vakarta, vissza petting, fogmosás. A kutya azt akarja, hogy szeressék, nagyra értékeli ad neki a szeretet. Mutasd meg a boldogság, a siker ezen az úton.

Ellenőrizze, hogy a kutya érti, hogy nem kell válaszolni, hogy a “nem” szót. Képzés pozitív tapasztalat a kutya. Több, mint egyetlen szótag kiváltani a kívánt választ a kutya. A kutyák kell szabott képzés élni.

Segíteni a kiskutya megtanulja a jó fürdőszoba szokások, a képzés őket segítségével a láda egy nagy ötlet. A kutyák nem úgy, mint használ, a fürdő közelében, ahol alszanak, vagy eltölteni sok időt, így kihasználják ezt a természetes preferencia kutyákat megtanítani őket, hogy használja a mosdót kívül, vagy egy kívánt területen.

Légy következetes, ha a képzés egy kutya. Egy kutya nem érti, miért, néha kilóg a kanapén megengedett, de más alkalommal eredmények a szidás. Eldönteni, hogy mi a szabály, meg bottal, hogy őket minden alkalommal. Hamarosan a kutya tudja, mire számíthat, s szeretné, kérjük, hogy a helyes dolgot (pedig az átvevő az alkalmi dicséretet is kezelni, vagy kettőt, hogy elkapják jól.)

Még akkor is, ha azt hiszed, hogy megtanította a kutyát, hogy mindent, amit meg kell tanulni, valami újat, hogy a vonat. A kutyák soha nem hagyja abba a tanulást, valamint a további képzési ad meg nekik, annál több a kutya, úgy fogja érezni, teljesítve boldog. Képzési meg kell erősíteni az egész életem.

A kutya javára, a következetesség. Győződjön meg arról, hogy mindenki a ház tudja, hogy ugyanazt a parancsot megtanította a kutyát. Minden fizikai parancsokat kell adni, ugyanúgy, ahogy a családtagok között. Más szóval, az “ül” parancsot kell ugyanúgy néz ki, hogy a húgom vagy az anyád kérdezi, hogy a kutya!

A büntetés soha nem leszek túl szigorú. Ha a kutya túlságosan izgatott, egy szünetet hagytam, klassz a jets folytatása előtt a feladat. Egy idő hosszú út megy, abban, hogy egy kutya koncentrálni, főleg, ha már foglalt, egy csendes helyen, távol, ami elterelte a figyelmét.

Egy nagyszerű módja annak, hogy bili-a vonat a kiskutya, hogy a láda-a vonat. Egy kutya nem szobatiszta, ahol alszik, szóval tartsd a kiskutya a ládát, majd engedje ki a bili szünetet rendszeres időközönként, de menni fog. Végül, a kiskutya megtanulja, hogy a fürdőszoba idő szabadtéri idő. Ez a típusú képzés is megakadályozza, hogy sok baleset.

Amikor képzés a kutya, mindig a legfontosabb, hogy ne büntessék őket azért, amit tettek. Jobb, ha pozitívan megerősíti őket, ha valami helyes, semmint büntetni őket, ha valami rosszat tettek. Ha ezt ők nem lesz ideges mivel ők lenne, ha megbüntetik őket.

Azt mondta, hogy kutya képzés fontos része, amely a kutya. Elolvassa ezt a cikket, a cselekvést, akkor létrehozhat egy boldogabb, jól viselkedett a kutya. Ő lesz boldogabb, mert megértette, hogy mit akar tőle. Akkor lesz boldogabb, mert tudja, mit vársz.