Xtrasize Results

Vettem Egy IPad? Olvassa el az alábbi Tippeket Első

Ha megfelelően használják, egy iPad, egy csodálatos eszköz, ami nagyban javítja sok feladat. Annyi használ, bár biztos nem tud mindent, az iPad képes. Olvassa el a cikket, hogy a következőképpen fog készülni, hogy optimalizálja a használja ezt a csodálatos gépet.

Veszek egy iPad egy nagyszerű módja annak, hogy növelje bármilyen cég. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az új üzleti mert azt mutatja, hogy a cég modern, progresszív. Ha keres ez a fajta ügyfél, akkor vegye fel egy iPad.

Elege van, hogy felkérték, hogy csatlakozzon a különböző Wi-Fi hálózatok? Van egy egyszerű módja annak, hogy oldja meg a kérdést a Wi-Fi Beállítások. Egyszerűen kapcsolja ki a kérés, hogy Csatlakozzon a beállításokat. Még képes lesz csatlakozni hálózatok; azonban meg kell, hogy menjen, hogy a Wi-Fi beállítások, majd csatlakozik.

Menj be a beállításokat, lépjen az “általános” majd csúsztassa az oldalon kapcsolót a “lock orientáció.” Általában ez úgy van beállítva, hogy néma, de rendkívül kellemetlen. Például, ha próbál olvasni az iPad előfordulhat, hogy a képernyő folyamatosan forgatni, ami egy kis csalódottság. Fix ezen idő előtt.

Tartsd szemmel az összeg letölthető rendelkezésre álló hely az iPad. Néhány év után a segítségével egy iPad sokan úgy találják, hogy megy le a valami, amit akarnak, csak meg, hogy nincs szabad hely. Távolítsa el a nem kívánt alkalmazások, valamint a zene időről időre, így ez nem történik meg.

Az iPad nem felelős keresztül, egy USB-port, ha magas a hálózati port. High power port általában a hátán egy asztali számítógép a legtöbb laptop. Ez azt is jelenti, hogy az USB kikötőben nem felelős az iPad készüléket, hacsak nem a saját powered dock.

Letilthatja a korhatáros tartalom, ha a gyermek egy iPad. Csak annyit kell tenned, hogy kapcsolja be a szülői felügyelet funkció a beállítások menüjében. Lehetséges, hogy a tilalom felnőtt tartalom, például filmek.

Nem kell menteni a dokumentumokat az iPad megosztani őket. Elérheti őket az Interneten keresztül, majd nyissa meg a megosztás menü. Majd férni egy listát a dokumentumok megnyitásakor. Érintse meg a dokumentumot, amit szeretnék megosztani. Ha meg szeretne osztani egy egész oldal, akkor képes lesz arra, hogy küldje el, mint egy Word dokumentum, vagy PDF formátumban.

Sok iPad-tulajdonosok tudják, hogy a készülék egy iTunes store, de lehet, hogy nem is tud mindent, amit nyújtani tud. Ha érdekli a tanulás, próbálja ki az iPad iTunes U-alkalmazás. Ez a szakasz számos oktatási, podcastok, a sok szakmai tantárgyak, illetve valóban fokozza a tudás.

Kihasználják az ingyenes alkalmazások az iPad. Bár számos olyan oldalak, amelyek alkalmazások elfogadható áron, vannak olyanok is, hogy nekik ingyen. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a reputability az oldalon letölthető, olvassa el az apró betűs részt. Nem probléma, hogy majdnem minden, ami kell költség.

Nem vesztegeti az idejét, céltalanul vándorolt át a könyvtár a zenét keresem a dallam, amit remélem, hogy hallani. Használja a Spotlight keresés funkciót. Csak csúsztassa az ujját jobbra a kezdőképernyőn, hogy Fényszóró. Alternatív megoldásként, nyomjuk meg a Home gombot. Ez a funkció akkor is hasznos az alkalmazások indítása, valamint segít megtalálni kapcsolatok is.

Van egy módja, hogy megszabaduljon az akkumulátor százalékos a készüléken. Szerencsére ez könnyen eltávolítható. Egyszerűen hozzáférési Beállítások > Általános > Használat. Ez az a hely, hogy távolítsa el a mutató a képernyőn. Ha később kívánja cserélni, keresse fel a ugyanazokra a helyekre.

Amikor először vásárolt iPad oldal betöltve gyorsan. Ön most vettem észre a gép, nem annyira lendületes a válaszokat, mint régen. Idővel, a telepítés, az adatok, alkalmazások lelassíthatja a iPad. Tartsa meg az iPad optimális sebességet, rendszeresen tekintse át az információkat, illetve alkalmazások telepítése, törlése azok, amelyek már nincs használatban. Ezzel, az iPad lesz snappier adott válaszában újra.

Az új billentyűzet van tele funkciók, olyan sok, hogy néhány úgy tűnik, hogy rejtett. Az új aposztróf kulcs élj belül a virtuális billentyűzet a második képernyőn. Nyomja meg a “!” kulcs egy kicsit, hogy lehet megkerülni ezt a második oldal oldal azonnali aposztróf.

Azok, akik használják az ipad tudom, hogy ez egy hihetetlen eszköz. Lehet maximalizálni lehetséges a tanulás többet a dolgokat tud. Segítségével a kapott információt a fenti, elkezdhetjük használni az iPad, illetve a lehető legtöbbet hozza ki.