Xtrasize Works

Miért Kell Egy Ügyvéd, Kereskedelmi Ingatlan Viták

Ebben a korban, nem áll rendelkezésre elegendő információ, hogy lehet kapni annak tekintetében, hogy a kereskedelmi ingatlan. Lehet, hogy nem csak akkor kell segíteni, hogy a saját új döntések, de azt is meg kell szilárdítani, amit már tudsz. Ez a cikk segít miatt a tiszta, tömör módon, hogy az információkat.

Ha egy szobatárs a helyzetben kell mindent írásban, hogy egyértelműen kimondja, mit várnak minden ember olyan messzire, mint a bérleti díj számlák tekintetében. Ez jól jöhet, ha valaki megpróbálja, hogy mozgás nélkül fizetni, hogy ők a felelősek.

Egyes veszélyes anyagok lehetnek jelen apartman található, régebbi épületek. Kérdezni a lízing-ügynök arról, hogy az azbeszt jelenléte, ólom alapú festék, vagy növényvédő szerek. Nem is bérelni egy lakást, egy ismert egészségügyi veszély, hogy a családjával. A hosszú távú egészségügyi problémák okozta egészségtelen anyagok a lakásban okoz több problémát, mint a rövid távú előnyök olcsóbb bérelni.

Kell a méréseket magát, hogy győződjön meg arról, hogy a bérbeadó őszinte négyzetméter. Ha úgy találja, hogy nem, akkor használhatja minden információt meg kell próbálni tárgyalni egy új üzlet.

Mint egy kereskedelmi ingatlan ügynök, vagy eladó, készen, hogy gyakorolja a türelem fenntartani az optimizmus. Kereskedelmi ingatlanok jóval drágább, bonyolultabb, mint a lakáscélú ingatlanok; minden egyes szakaszában a adásvétele folyamat lényegesen tovább tart, mint amit fel lehet használni. Nem ritka, hogy még a leginkább vonzó kereskedelmi ingatlanok, hogy továbbra is felsorolt, már hónapokkal korábban generáló egyetlen leendő vevő.

Egy nagy forgalmú’ hely kívánatos egy üzlet. Hány ember fog múlni, hogy a boltban minden nap fontos. De meg kell nézni közelebbről. Van megfelelő parkolási? fogyatékos elérhetőség? egy balra biztonságosan elvégezhető a parkolóban? Ezek mind olyan kérdések, akkor érdemes megkérdezni.

Ez nem egy jó ötlet, hogy ossza meg az ügynök között a vevő, illetve az eladó. Bár lehet, hogy kezdetben menteni egy kis pénzt a díjakat, akkor el fogja veszíteni a dolog. Nem számít, milyen barátságos az eladó működik, meg kell gondolni, hogy a másik fél, hogy nem elég egy ellenség, de az biztos, hogy egy rivális.

Ha ráakad egy ingatlant, hogy tetszik, próbáld ki, hogy mind a részleteket, kié ez a tulajdonság. Annak meghatározása, hogy te foglalkozó ügynökség, vagy egy közvetlen tulajdonos fog szolgálni, mint egy értékes információ, ha próbál, hogy működik a dolog.

Amikor az alkotó a megállapodás kereskedelmi ingatlan közvetítő, győződjön meg arról, hogy tartalmaz egy részt, ami lehetővé teszi, hogy a jelen megállapodást felmondani, egy bizonyos határidőn belül. Ezért, ha nem tetszik a munka, amit csinál, akkor van egy konnektor, hogy talál valakit, aki jobb.

Légy türelmes, ha kereskedelmi ingatlan értékesítés sokkal hosszabb, mint a lakóingatlan véglegesíteni. Meg kell várni, hogy a kereskedelmi ingatlan folyamat sokkal lassabb. Minden lépés ebben a folyamatban, a beszerzési, hogy a felújítást, ahhoz egy kicsit több erőfeszítést, s így teljes. Azonban az esetleges jutalom megéri a türelem.

Ha értékesítése, kereskedelmi ingatlan, fel kell venned egy ingatlan ügynök, aki tudja, hogyan kell a piaci, kereskedelmi ingatlan. Marketing kulcs az eladó kereskedelmi ingatlan. Lesz akar felvenni, akinek van tapasztalata a kereskedelmi ingatlan marketing. Egy ingatlanügynök, hogy tudja, az emberek, akik szeretnének vásárolni, kereskedelmi ingatlan lehet, hogy az értékesítés könnyebb.

Tartsa a kisebb kibocsátó később a tárgyalások, a nagyobbak első, ha írsz egy szándéknyilatkozatot. Összpontosítva a nagy dolgot, akkor több kellemes tárgyalások, jobb lesz képes kezelni kis számít a végén.

Kereskedelmi ingatlan lízing nem a “vedd el, vagy hagyd ott” – típus. Soha ne írja alá az úgynevezett standard bérleti szerződés, a bróker. Előnyös, hogy a tulajdonos, illetve általában magában foglalja a sok hátrányos rendelkezéseket, valamint, hogy a bérlő. A bérleti szerződést kell egy partnerségi megállapodás ” viszont a standard bérleti egy kölcsönösen előnyös kapcsolat.

Amikor egy kereskedelmi ingatlan befektetések, szükség van az előleget. Ezen kívül, akkor is meg kell, komoly pénzt, pont, bezárásának költségei. ügyeljen arra, hogy a saját pénzed, ha akarod, hogy fektessenek be a tulajdon, mint a bankok kevésbé valószínű, hogy a kölcsön teljes összege fedezi, de valószínűbb, hogy a kölcsön egy töredéke az összeget.

Lehetséges, hogy elveszti a kellő gondosság pénzt, így kell készíteni. Ha az ajánlatot elfogadják, akkor lesz egy bizonyos idő, hogy a kellő gondosság. Kapsz egy ellenőrzés, értékelés, vizsgálat, illetve az egyéb vizsgálatok. Ezek nagyon drága. Lehet, hogy tölteni sok ezer a dolog, most meg kiderül, hogy nem kívánja megvásárolni az ingatlant után. Jobb, ha vissza, mielőtt egy rossz üzlet, de az ilyen típusú költségek mindig lehetséges.

A munka nem áll meg, miután a bérelt épületek. Meg kell, hogy tartsa szemmel a kis közösség, ha a bérleti díjak. Győződjön meg róla, hogy biztonságos környezetben, ahol az emberek elégedettek. Fontolja meg evicting egy bérlő, ha megalázó ez a biztonságos környezet.

Összefoglalva, nem lesz elég adat arról, kereskedelmi ingatlan. Remélhetőleg sikerült egyértelműen felszívja a tippek, trükkök biztosított. A részletek a cikkben, akkor képesnek kell lennie arra, hogy nem csak, hogy bölcs döntéseket a saját, hanem, hogy képes legyen nyújtani másoknak hasznos információk.